diumenge, 11 de desembre del 2011

Ikea m'estima.

A mi em sap greu, la veritat. Però per més que ho intento, no trobo les coses més barates que a Ikea. I en sóc plenament conscient, però ho sento, a mi m'agrada Ikea i em té fascinada el seu màrketing i la seva organització. I ho sé que està absolutament tot pensat perquè tot m'agradi. Quan dic tot, és tot.

Us ensenyo algunes de les últimes cosetes que he fet....

El mirall Malm, d'Ikea, i la meva versió.
 Abans ...
 I ara! un color turquesa amb un gris envellit de fons... com dirien els esnobs, amb un punt vintage.
I els ganxos més horrorrosos i barats d'Ikea...  Abans...
I ara... per alguna cosa aprofitable i a conjunt del mirall. M'han servit per penjar
els collarets i així també decorar una part de la paret de l'habitació.
i ara una de freda i una de calenta:

El bloc Pirates d'Ikea , el més conegut per tunejar els mobles d'ikea i fer-los més personals. Ja n'hi ha prou d'arribar a casa un amic i trobar tot el teu menjador IGUALET!

Brutal i fa pànic... el reportatge de National Geographic que explica com són les fàbriques d'Ikea... i la "gran" qualitat dels seus mobles. Serradures pures i dures!


I per sentir-me millor, us recomano un llibre que fa un temps em va regalar l'Eva, Ikea m'estima. Un model per desmontar.  Fa un #mamapor la part d'organització empresarial i d'històries extranyes de RRHH. Sabeu que mai es podrà saber quins són exactament els beneficis d'aquesta multinacionals, amb milers de personalitats jurídiques??!!


"Un de cada deu nens europeus ha estat concebut en un llit comprat a Ikea." Està clar, en un país de disseny com el nostre, hem de ser capaços de trobar alternatives a Ikea [i q no siguin tant lluny com la Sénia!]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada